Защо Бран Инсект е качествена ДДД фирма срещу вредители?

В забързаното ни ежедневие все по-трудно човек намира време да намери най-добрия продукт или услуга, особено ако става дума за справяне с проблемни вредители, като хлебарките, дървениците, сколопендрите, стършелите, плъховете или мишките. Ето защо ние от фирма Бран Инсект ще си позволим да ви опишем кои са основните неща, които трябва да проверите дали притежава всяка качествена и лицензирана ДДД фирма, която сте решили да използвате за прочистване на домът ви от насекоми, гризачи или микроорганизми.

Основни неща които всяка качествена ДДД фирма трябва да притежава са:

– Регистрация в Министерство на здравеопазването – извършва се по установения ред.
– ДДД ръководител, който следи за правилното и своевременно изпълнение на ДДД мероприятията извършвани от фирмата за ДДД услуги.
– Персонал от изпълнители на самата услугата, които са преминали специализиран курс на обучение в РЗИ за извършители на ДДД услуги.
– Специализирана техника за извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация – това са основните услуги на фирмите за обезпаразитяване и контрол над вредителите.
– Биоциди притежаващи необходимите санитарни разрешителни и листове за безопасност от МЗ и одобрени за приложение съгласно директивите в ЕС и в частност в България.
– Средства за безопасност при работа с висок клас биоциди – защитни маски, ботуши, очила, гащеризони и въобще всичко необходимо при съответната обработка, която е твърде специфична за всеки вредител.
– Специализирани транспортни средства.
– Склад за съхранение на всички ДДД пособия използвани от фирмата.
– Опит – като опитът е нещото, което реално е комбинацията от всичко гореизброени неща в комбинация с много практика, е това вече го имат наистина само ветераните в бранша, а фирма Бран Инсект определено е сред тях. Основана първоначално още през 2005 г., под името ЕТ „Бран Инсект – Петър Цветков“, а в последствие надградена в „Бран Инсект“ ЕООД, фирмата и до днес спазва основната си максима, а именно: качествена защита от вредители, на цени гарантиращи най-високото качество и индивидуален подход. В началото на създаването си започнахме с ДДД услуги едва срещу 3-4 вредителя предимно в град София, а днес през 2022 г. вече третираме срещу повече от 30 вредителя в над 20 града в България.

За повече информация относно дейността на фирма Бран Инсект може да посетите сайта www.vrediteli.bg или да позвъните на телефоните ни за поръчка: 0878 20 12 21 и 0888 44 99 49.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *