Решаване на спорове

Ние от Detskiigrachki.com знаем, че клиентите винаги са прави. За това се стремим да намираме решения и компромисни варианти за всички Ваши желания и очаквания. Ако не сте доволни от предоставените от нас стоки или услуги, то тогава Ви препоръчваме следните възможности:

Свържете с нас на 0878 59 37 63, за да ни запознаете с проблема си и ще се постараем да намерим решение в най-кратък срок.

Или пък – може да пишете на мейл shop@detskiigrachki.com. Ще се постараем да отговорим възможно най-бързо.

Имаме и формуляр за подаване на рекламации – ТУК.

Можете да регистрирате оплакването си в сайта на европейската платформа за онлайн решаване на спорове (орс), администрирана от Европейската комисия. Там ще комуникираме относно Вашия проблем, но съгласно правилата за работа на платформата. Вие ще говорите отново директно с нас, но по процедурата, формата, правилата и сроковете на ОРС.

Ако не постигнем разрешаване на Вашия казус, то можете да се обърнете към националните потребителски органи.

В случаите когато не сме постигнали споразумение по нито един от начините по-горе, имате право да търсите правата си и по съдебен път.

За нас сигурността и здравето на децата, както и удовлетворените родители са основни приоритети. За това ще положим максимум усилия да отговорим на Вашите искания и очаквания. Гарантираме Ви, че обичаме детските играчки и своите малки клиенти, готови сме на всичко за тях!

For many centuries, humanity has been trying to learn how to write for me. The earliest recorded effort to make such a thing could be viewed as far back as the Egyptian Papyrus, sometime around 3000 B.C.. It details the method by which snakes provide voice through their teeth, much like birds now do. More recently, though, computers are trying to https://www.scoopify.org/benefits-of-regular-physical-activities/ address the problem for us. A brand new artificially https://intheplayroom.co.uk/2021/02/12/how-travel-based-assignments-or-essays-benefit-the-students/ intelligent computer program called Dragonram has made it possible to create an artificial intelligence system which learns from past mistakes and https://www.2oceansvibe.com/2021/01/18/tips-and-tricks-to-get-the-most-out-of-your-life/ makes future mistakes by having to repeat the process it’s just done.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *