Бански бикини – видове, цветове, модни тенденции

Плажният сезон е отлична възможност не само да придобием здравословен и ефектен загар, но и да демонстрираме стилна плажна визия на морския бряг. Какъв бански да изберем –  в две части или цял? Един постоянен въпрос преди почивката на море. Едни от дамите се ръководят от модните тенденции, а други – от границите на своите комплекси. Но, ако разгледаме модните предложения за бански бикини за лято 2021, ще се убедим, че те са модели, от които всяка жена може да се възползва.

Вариациите са различни. Едни са доста изрязани, а други покриват значителна част от тялото. Компактните бикини позволяват да се получи максимално равен загар. При тях каквато и рокля да сложите, няма да се виждат бели участъци от детайлите на банските. Двата елемента на модела могат да се комбинират в голямо разнообразие. Могат да бъдат в различни цветове или в различни стилове, умело съчетани като елементи от различни бански. Горнището може да се използва като топ за разходка или парти на плажа или за разходка из курортния комплекс.

Красивите модели бикини чудесно подчертават  стройната фигура. Те винаги са представени в широк асортимент и никога няма затруднения при съответния избор. Пък и цената на такива комплекти е достъпна. За изработването на такъв бански не трябва много материал.

Не бързайте да се отказвате от бански бикини заради излишни килограми или други проблеми с фигурата! Подберете оригинален модел, който ще пасне на вашето телосложение и ще постигнете приятна и ефектна плажна визия.

Относно цветовете – изобилието е изключително. Може да се изгубите в разнообразието от оттенъци и принтове. И помнете, че големите асиметрични щампи ще помогнат да отвлечете вниманието от недостатъците на фигурата. А малките принтове визуално ще добавят обем към силуета. Използвайте хоризонтално ориентиран орнамент там, където искате зрително да разширите пропорциите. Вертикалните райета ще създадат илюзия за по-стройно тяло.

Още едно преимущество на бикините – може да изберете горнище и долнище в различни разцветки, но в една гама оттенъци.Например, бял топ и бикини на бели и червени райета. Що се касае за едноцветните бикини, то там се ръководете от личните си предпочитания и после от модните тенденции. И не забравяйте за своя цветотип – бански в топли тонове няма да изглеждат добре върху кожа с хладен нюанс и обратно.

Черен мини бански ще стои чудесно както върху бяла кожа, така и върху смугла. Може да допълните такъв бански с черни аксесоари. Например, пластмасова или дървена гривна и сандали гладиатори.

А белите бански бикини шикозно ще допълват наситения слънчев загар, като същевременно красиво контрастират с него. Отново да напомним, че белите бански са хит за това лято. Модните тенденции предполагат  различни комбинации между двете части.

Трябва да се внимава с банските в червено. Оттенъкът може да подчертае зачервената кожа в първите дни край морето и визията няма да е особено очарователна. Те ще подчертаят наситения слънчев загар на един по-късен етап от морската почивка, когато кожата е станала шоколадова. И тогава е чудесен вариантът с оранжево- червен бански.

Предлаганите модни бански бикини са в различни стилове. Търсейки своя модел, винаги трябва да се съобразите със своя тип фигура. За дамите с по-малък бюст са моделите бандо, допълнени от големи волани, придаващи визуално допълнителен обем на гърдите. При по-голям бюст изберете топ с твърди чашки, банели и широки презрамки. Носете корсажи и спортни модели. При по-голямо коремче – бикини с висока талия, в моден стил ретро. А декоративните ресни ще помогнат да се прикрие отпуснатата кожа по горната част на корема. Дълбоко изрязаните на бедрата бикини удължават краката. Ако фигурата ви е крушовидна, може да коригирате пропорциите с дълбоки бикини и топ без презрамки, с отпуснати рамене и падащи ръкави с набор. Това са все малки практични хитринки за постигане на чудесна плажна визия.

Къдри, волани, преплетени ленти и шнурове, анималистични принтове, метални, дървени или пластмасови халки като свързващи елементи, топ с едно рамо или без презрамки – все детайли, които плажната мода за 2021 налага.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *