Оригинални детски коледни подаръци

Оригинални детски коледни подаръци

Може би ви сте струва, че тази година не знаете какво да купите за подарък. Всички идеи са ви се изчерпали и не знаете какво да вземете. Все пак, духът на празника не е в подаръците, но въпреки всичко искате да зарадвате детето си с нещо оригинално. В следващите редове ще дадем идеи за няколко оригинални детски коледни подаръци.

Коледни подаръци за дете на 1 година

Знаем колко е трудно да подарите нещо на малко дете. От една страна то е малко и не знае какво иска, от друга разнообразието е толкова голямо.

Можете да спрете вниманието си на детска фотосесия. Това е скъп и мил подарък, който ще буди усмивки и след 20 години. От друга страна и родителите ще се зарадват, защото ще могат да имат скъпи спомени. Ако пък е за вас, то просто се обадете на добър фотограф и резервирайте дата.

Детски портрет също е оригинална идея. Представете си какво умиление ще буди този подарък във вас или пък семейството, на което ще го подарите.

Музикална играчка също е чудесна идея. При нас можете да откриете голямо разнообразие от този вид играчки. Съобразете я с пола и подарете усмивки, които ще се появяват и след години.

Коледни подаръци за дете на 6 години

В тази възраст е важно да насърчите фината моторика, въображение и креативността на детето. Можете да подарите дървен пъзел с повече части. Това е чудесно занимание за студените зимни дни, което ще ангажира вниманието на мъничето ви.

Друга идея е детски творчески комплект боички, моливи или флумастери. Можете към това да прибавите и 3D химикалка за моделиране. Това е подарък, който ще донесе забава, но и ще развие въображението. Важно е да  се използва под родителски контрол, което е предпоставка да прекарате време заедно.

Последната ни идея е за детска касичка. Така ще научите детето да се цени парите. Можете да изберете забавен и оригинален дизайн, който да бъде чудесно украшение на стаята.

За повече оригинални детски коледни подаръци – разгледайте нашия онлайн магазин!

1 thought on “Оригинални детски коледни подаръци”

  1. Pingback: Оригинални детски коледни подаръци за големи деца – Списание Relaisdesarts

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *