Приказни играчки за Коледа за момичета

Приказни играчки за Коледа за момичета

За да видите усмивката нас своето мъниче, то заслужава да му се подаряват всеки ден подаръци. Разбира се, Коледа е един от поводите, с които да зарадвате малкото си съкровище с още играчки за Коледа за момичета. В следващите редове ще посочим идеи, които могат да ви вдъхновят за това какво да вземете на своята малка принцеса.

Музикална кутия за бижута

Всяка една принцеса си има свои бижута и място, където да ги съхранява. Няма нищо по-очарователно обаче от малка кутия за бижута, още повече, когато тя е музикална. Кутийката може да бъде с едно или с повече отделения. Украсена по различен начин или без украса. Общо взето няма значение какво точно ще изберете, важното е то да се хареса на малката ви госпожица.
С кутийката момиченцето ви ще бъде спокойно, че нейните бижута и тайни са на сигурно място и още повече, че така ще може да съхранява и други ценни предмети или нещо друго.

Дървена детска тоалетка

Всяко момиченце е виждало принцесите по детските филмчета как имат своя тоалетна и се разкрасяват на нея. Мечтата на всяка една малка девойка е именно тази – да има тоалетка като своята любима принцеса.
Това е напълно възможно. Тоалетките за момиченца са направени от красиви цветове, които печелят с очарованието си и фината изработка. Подарете на съкровището си истинско изживяване, с което ще се почувства приказно.

Аксесоари за разкрасяване

Освен тоалетка, можете да вземете и аксесоари за разкрасяване. Така принцесата ще може да си направи прическа, грим или други процедури, които да разкрият пълния потенциал на нейната красота. Също така, малките аксесоари ще допълнят тоалетката. Можете да видите и за такива модели, в които всичко е включено и е подредено в малки отделения.

Разбира се, задължително е сред аксесоарите да присъства и четката. С нея принцесата ще може да разреше косата си, както го правят и в детските филмчета.

Разгледайте всички опции за играчки за Коледа а момичета в нашия онлайн магазин – Detskiigrachki.com!

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *